Badhus - All information om Badhus

Bra badhus i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 6 badhus fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Blekinge län är på följande orter:

Ronneby

Sölvesborg

Rödeby

Karlshamn

Hitta badhus och simhallar i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det totalt 20 badhus eller simhallar på 16 orter. I Dalarnas län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Borlänge

Falun

Leksand

Grängesberg

Hedemora

Idre

Bra badhus i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 3 badhus fördelade på 3 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Hemse

Romakloster

Visby

Bra badhus i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det totalt 19 badhus eller simhallar på 18 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Arbrå

Bollnäs

Delsbo

Edsbyn

Färila

Hitta badhus och simhallar i Hallands län

I Halland finns det totalt 16 badhus eller simhallar på 12 orter. I Hallands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hyltebruk

Knäred

Kungsbacka

Bra badhus i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 22 badhus eller simhallar på 18 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jämtlands län är på följande orter:

Frösön

Järpen

Rätan

Sveg

Alsen

Krokom

Bra badhus i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 20 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Smålandsstenar

Sävsjö

Forsheda

Gislaved

Bra badhus i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 13 badhus eller simhallar på 11 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

Gullringen

Hultsfred

Borgholm

Löttorp

Hitta badhus och simhallar i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det totalt 14 badhus eller simhallar på 12 orter. I Kronobergs län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Tingsryd

Växjö

Lammhult

Lidhult

Ljungby

Markaryd

Hitta badhus och simhallar i Norrbottens län

I Norrbotten finns det totalt 28 badhus eller simhallar på 21 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Råneå

Haparanda

Bra badhus i Skåne län

I Skåne län finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 56 orter. I Skåne län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Löddeköpinge

Landskrona

Bra badhus i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 72 badhus fördelade på 44 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Stockholm

Solna

Bromma

Södertälje

Täby

Upplands Väsby

Bra badhus i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 14 badhus fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Södermanlands län är på följande orter:

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Eskilstuna

Flen

Oxelösund

Hitta badhus och simhallar i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 badhus fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Bålsta

Bälinge

Enköping

Fjärdhundra

Heby

Bra badhus i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 13 badhus fördelade på 13 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Värmlands län är på följande orter:

Arvika

Deje

Filipstad

Grums

Hagfors

HammaröBra badhus i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 33 badhus fördelade på 26 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Jörn

Lycksele

Skellefteå

Byske

Dorotea

Hitta badhus och simhallar i Västernorrlands län

I Västernorrland finns det totalt 17 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Sollefteå

Kramfors

Kvissleby

Matfors

Mellansel

Hitta badhus och simhallar i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 15 badhus fördelade på 9 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Kolsva

Köping

Fagersta

Hitta badhus och simhallar i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 68 badhus fördelade på 49 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Askim

Hovås

Angered

Falköping

Hitta badhus och simhallar i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 12 badhus eller simhallar på 8 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Örebro län är på följande orter:

Örebro

Fjugesta

Hallsberg

Karlskoga

Kumla

Lindesberg

Bra badhus i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 24 badhus fördelade på 16 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Linköping

Gusum

Motala

Norrköping

Åby

Finspång