Badhus - All information om Badhus

Hitta badhus och simhallar i Blekinge län

I Blekinge län finns det totalt 6 badhus eller simhallar på 4 orter. I Blekinge län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Ronneby

Sölvesborg

Rödeby

Karlshamn

Bra badhus i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 20 badhus eller simhallar på 16 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Dalarnas län är på följande orter:

Borlänge

Falun

Leksand

Grängesberg

Hitta badhus och simhallar i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 3 badhus fördelade på 3 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Hemse

Romakloster

Visby

Hitta badhus och simhallar i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det totalt 19 badhus eller simhallar på 18 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Arbrå

Bollnäs

Delsbo

Hitta badhus och simhallar i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 16 badhus fördelade på 12 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Hallands län är på följande orter:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hyltebruk

Hitta badhus och simhallar i Jämtlands län

I Jämtland finns det totalt 22 badhus eller simhallar på 18 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jämtlands län är på följande orter:

Frösön

Järpen

Rätan

Sveg

Hitta badhus och simhallar i Jönköpings län

I Jönköpings län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 20 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Smålandsstenar

Sävsjö

Hitta badhus och simhallar i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 13 badhus eller simhallar på 11 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

Gullringen

Hultsfred

Bra badhus i Kronoberg

I Kronoberg finns det totalt 14 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kronobergs län är på följande orter:

Tingsryd

Växjö

Lammhult

Lidhult

Hitta badhus och simhallar i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det totalt 28 badhus eller simhallar på 21 orter. I Norrbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Hitta badhus och simhallar i Skåne län

I Skåne finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 56 orter. I Skåne län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Hitta badhus och simhallar i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 72 badhus fördelade på 44 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Stockholm

Solna

Bromma

Södertälje

Hitta badhus och simhallar i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 14 badhus fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Södermanlands län är på följande orter:

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

EskilstunaBra badhus i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 badhus fördelade på 11 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Bälinge

Enköping

Hitta badhus och simhallar i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 13 badhus fördelade på 13 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Värmlands län är på följande orter:

Arvika

Deje

Filipstad

Grums

Hitta badhus och simhallar i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 33 badhus fördelade på 26 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Jörn

Lycksele

Skellefteå

Hitta badhus och simhallar i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det totalt 17 badhus eller simhallar på 12 orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Sundsvall

Sollefteå

Kramfors

Kvissleby

Bra badhus i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 15 badhus fördelade på 9 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Västerås

Sala

Hallstahammar

Kolsva

Bra badhus i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 68 badhus fördelade på 49 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Göteborg

Borås

Askim

Hovås

Bra badhus i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 12 badhus eller simhallar på 8 orter. I Örebro län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Örebro

Fjugesta

Hallsberg

Karlskoga

Hitta badhus och simhallar i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 24 badhus fördelade på 16 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Linköping

Gusum

Motala

Norrköping