Badhus - All information om Badhus

Bra badhus i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 6 badhus eller simhallar på 4 orter. I Blekinge län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Ronneby

Sölvesborg

Rödeby

Karlshamn

Hitta badhus och simhallar i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 20 badhus fördelade på 16 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Dalarnas län är på följande orter:

Borlänge

Falun

Leksand

Grängesberg

Hedemora

Bra badhus i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 3 badhus fördelade på 3 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gotlands län är på följande orter:

Hemse

Romakloster

Visby

Hitta badhus och simhallar i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det totalt 19 badhus eller simhallar på 18 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Arbrå

Bollnäs

Delsbo

Edsbyn

Hitta badhus och simhallar i Hallands län

Totalt i Halland finns det 16 badhus fördelade på 12 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Hallands län är på följande orter:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hyltebruk

Knäred

Bra badhus i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 22 badhus fördelade på 18 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Frösön

Järpen

Rätan

Sveg

Alsen

Hitta badhus och simhallar i Jönköpings län

I Jönköping län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 20 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Smålandsstenar

Sävsjö

Forsheda

Bra badhus i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 13 badhus eller simhallar på 11 orter. I Kalmar län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Kalmar

Västervik

Gullringen

Hultsfred

Borgholm

Hitta badhus och simhallar i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det totalt 14 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kronobergs län är på följande orter:

Tingsryd

Växjö

Lammhult

Lidhult

Ljungby

Hitta badhus och simhallar i Norrbottens län

I Norrbotten finns det totalt 28 badhus eller simhallar på 21 orter. I Norrbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

RåneåBra badhus i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 72 badhus fördelade på 56 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Skåne län är på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Löddeköpinge

Bra badhus i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 44 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Solna

Bromma

Södertälje

Täby

Bra badhus i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 14 badhus fördelade på 11 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Eskilstuna

Flen

Hitta badhus och simhallar i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 16 badhus eller simhallar på 11 orter. I Uppsala län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Bälinge

Enköping

Fjärdhundra

Bra badhus i Värmland

Totalt i Värmland finns det 13 badhus fördelade på 13 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Värmlands län är på följande orter:

Arvika

Deje

Filipstad

Grums

Hagfors

Bra badhus i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 33 badhus fördelade på 26 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Umeå

Jörn

Lycksele

Skellefteå

Byske

Hitta badhus och simhallar i Västernorrlands län

I Västernorrland finns det totalt 17 badhus eller simhallar på 12 orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Sundsvall

Sollefteå

Kramfors

Kvissleby

Matfors

Bra badhus i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 15 badhus fördelade på 9 olika orter. I Västmanlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Västerås

Sala

Hallstahammar

Kolsva

Köping

Bra badhus i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 68 badhus fördelade på 49 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Göteborg

Borås

Askim

Hovås

Angered

Hitta badhus och simhallar i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 12 badhus eller simhallar på 8 orter. I Örebro län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Örebro

Fjugesta

Hallsberg

Karlskoga

Kumla

Bra badhus i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 16 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Östergötlands län är på följande orter:

Linköping

Gusum

Motala

Norrköping

Åby