Badhus - All information om Badhus

Hitta badhus och simhallar i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 6 badhus fördelade på 4 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Blekinge län är på följande orter:

Ronneby

Sölvesborg

Rödeby

Bra badhus i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 20 badhus fördelade på 16 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Dalarnas län är på följande orter:

Borlänge

Falun

Leksand

Hitta badhus och simhallar i Gotlands län

I Gotlands län finns det totalt 3 badhus eller simhallar på 3 orter. I Gotlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Hemse

Romakloster

Visby

Hitta badhus och simhallar i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 19 badhus fördelade på 18 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Arbrå

Bollnäs

Bra badhus i Halland

I Halland finns det totalt 16 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Hallands län är på följande orter:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hitta badhus och simhallar i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 22 badhus fördelade på 18 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jämtlands län är på följande orter:

Frösön

Järpen

Rätan

Hitta badhus och simhallar i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 24 badhus fördelade på 20 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Smålandsstenar

Hitta badhus och simhallar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 13 badhus fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

GullringenBra badhus i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 14 badhus fördelade på 12 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kronobergs län är på följande orter:

Tingsryd

Växjö

Lammhult

Bra badhus i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 28 badhus fördelade på 21 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Luleå

Piteå

Boden

Hitta badhus och simhallar i Skåne län

I Skåne län finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 56 orter. I Skåne län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Hitta badhus och simhallar i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 44 orter. I Stockholms län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Stockholm

Solna

Bromma

Hitta badhus och simhallar i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det totalt 14 badhus eller simhallar på 11 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Södermanlands län är på följande orter:

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Bra badhus i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 16 badhus eller simhallar på 11 orter. I Uppsala län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Bälinge

Hitta badhus och simhallar i Värmlands län

I Värmlands län finns det totalt 13 badhus eller simhallar på 13 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Värmlands län är på följande orter:

Arvika

Deje

Filipstad

Hitta badhus och simhallar i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det totalt 33 badhus eller simhallar på 26 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västerbottens län är på följande orter:

Umeå

Jörn

Lycksele

Bra badhus i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 17 badhus fördelade på 12 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Sundsvall

Sollefteå

Kramfors

Hitta badhus och simhallar i Västmanlands län

I Västmanland finns det totalt 15 badhus eller simhallar på 9 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Hitta badhus och simhallar i Västra Götalands län

I Västra Götaland finns det totalt 68 badhus eller simhallar på 49 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Askim

Bra badhus i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 12 badhus fördelade på 8 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Örebro

Fjugesta

Hallsberg

Hitta badhus och simhallar i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 16 orter. I Östergötlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Linköping

Gusum

Motala