Badhus - All information om Badhus

Bra badhus i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 6 badhus fördelade på 4 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Ronneby

Sölvesborg

Rödeby

Karlshamn

Bra badhus i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det totalt 20 badhus eller simhallar på 16 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Dalarnas län är på följande orter:

Borlänge

Falun

Leksand

Grängesberg

Hedemora

Hitta badhus och simhallar i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 3 badhus fördelade på 3 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Hemse

Romakloster

Visby

Bra badhus i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 19 badhus fördelade på 18 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gävleborgs län är på följande orter:

Gävle

Arbrå

Bollnäs

Delsbo

Edsbyn

Bra badhus i Halland

I Halland finns det totalt 16 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Hallands län är på följande orter:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hyltebruk

Knäred

Hitta badhus och simhallar i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det totalt 22 badhus eller simhallar på 18 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jämtlands län är på följande orter:

Frösön

Järpen

Rätan

Sveg

Alsen

Hitta badhus och simhallar i Jönköpings län

I Jönköping län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 20 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Jönköpings län är på följande orter:

Jönköping

Nässjö

Smålandsstenar

Sävsjö

Forsheda

Hitta badhus och simhallar i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 13 badhus eller simhallar på 11 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kalmar län är på följande orter:

Kalmar

Västervik

Gullringen

Hultsfred

Borgholm

Bra badhus i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det totalt 14 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kronobergs län är på följande orter:

Tingsryd

Växjö

Lammhult

Lidhult

Ljungby

Bra badhus i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 28 badhus eller simhallar på 21 orter. I Norrbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Råneå

Hitta badhus och simhallar i Skåne län

I Skåne län finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 56 orter. I Skåne län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Löddeköpinge

Bra badhus i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 72 badhus fördelade på 44 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Solna

Bromma

Södertälje

Täby

Bra badhus i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 14 badhus fördelade på 11 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Eskilstuna

Flen

Bra badhus i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 badhus fördelade på 11 olika orter. I Uppsala län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Bälinge

Enköping

Fjärdhundra

Hitta badhus och simhallar i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 13 badhus fördelade på 13 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Värmlands län är på följande orter:

Arvika

Deje

Filipstad

Grums

Hagfors

Bra badhus i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 33 badhus fördelade på 26 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Umeå

Jörn

Lycksele

Skellefteå

Byske

Bra badhus i Västernorrland

I Västernorrland finns det totalt 17 badhus eller simhallar på 12 orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Sundsvall

Sollefteå

Kramfors

Kvissleby

Matfors

Hitta badhus och simhallar i Västmanlands län

I Västmanland finns det totalt 15 badhus eller simhallar på 9 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västmanlands län är på följande orter:

Västerås

Sala

Hallstahammar

Kolsva

KöpingHitta badhus och simhallar i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 68 badhus fördelade på 49 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västra Götalands län är på följande orter:

Göteborg

Borås

Askim

Hovås

Angered

Hitta badhus och simhallar i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 12 badhus eller simhallar på 8 orter. I Örebro län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Örebro

Fjugesta

Hallsberg

Karlskoga

Kumla

Bra badhus i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 24 badhus fördelade på 16 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Östergötlands län är på följande orter:

Linköping

Gusum

Motala

Norrköping

Åby