Badhus - All information om Badhus

Hitta badhus och simhallar i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 6 badhus fördelade på 4 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Ronneby

Sölvesborg

Rödeby

Karlshamn

Hitta badhus och simhallar i Dalarnas län

I Dalarna finns det totalt 20 badhus eller simhallar på 16 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Dalarnas län är på följande orter:

Borlänge

Falun

Leksand

Grängesberg

Hitta badhus och simhallar i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 3 badhus fördelade på 3 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Gotlands län är på följande orter:

Hemse

Romakloster

Visby

Bra badhus i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 19 badhus fördelade på 18 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Gävle

Arbrå

Bollnäs

Delsbo

Bra badhus i Hallands län

I Hallands län finns det totalt 16 badhus eller simhallar på 12 orter. I Hallands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hyltebruk

Hitta badhus och simhallar i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det totalt 22 badhus eller simhallar på 18 orter. I Jämtlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Frösön

Järpen

Rätan

Sveg

Bra badhus i Jönköping län

I Jönköping län finns det totalt 24 badhus eller simhallar på 20 orter. I Jönköpings län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Jönköping

Nässjö

Smålandsstenar

Sävsjö

Hitta badhus och simhallar i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 13 badhus eller simhallar på 11 orter. I Kalmar län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Kalmar

Västervik

Gullringen

Hultsfred

Bra badhus i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 14 badhus fördelade på 12 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Kronobergs län är på följande orter:

Tingsryd

Växjö

Lammhult

Lidhult

Bra badhus i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 28 badhus eller simhallar på 21 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Norrbottens län är på följande orter:

Luleå

Piteå

Boden

Kiruna

Hitta badhus och simhallar i Skåne län

I Skåne län finns det totalt 72 badhus eller simhallar på 56 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Skåne län är på följande orter:

Malmö

Helsingborg

Kristianstad

Lund

Hitta badhus och simhallar i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 72 badhus fördelade på 44 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Solna

Bromma

Södertälje

Hitta badhus och simhallar i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 14 badhus fördelade på 11 olika orter. I Södermanlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Katrineholm

Nyköping

Strängnäs

Eskilstuna

Bra badhus i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 16 badhus fördelade på 11 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Uppsala län är på följande orter:

Uppsala

Bålsta

Bälinge

Enköping

Hitta badhus och simhallar i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 13 badhus fördelade på 13 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Värmlands län är på följande orter:

Arvika

Deje

Filipstad

Grums

Hitta badhus och simhallar i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 33 badhus fördelade på 26 olika orter. I Västerbottens län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Umeå

Jörn

Lycksele

Skellefteå

Bra badhus i Västernorrland

I Västernorrland finns det totalt 17 badhus eller simhallar på 12 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Västernorrlands län är på följande orter:

Sundsvall

Sollefteå

Kramfors

KvisslebyHitta badhus och simhallar i Västmanlands län

I Västmanland finns det totalt 15 badhus eller simhallar på 9 orter. I Västmanlands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Västerås

Sala

Hallstahammar

Kolsva

Hitta badhus och simhallar i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 68 badhus fördelade på 49 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest badhus listade nedan.

Göteborg

Borås

Askim

Hovås

Bra badhus i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 12 badhus eller simhallar på 8 orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Örebro län är på följande orter:

Örebro

Fjugesta

Hallsberg

Karlskoga

Hitta badhus och simhallar i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 24 badhus fördelade på 16 olika orter. Den rikaste förekomsten av badhus och badinrättningar i Östergötlands län är på följande orter:

Linköping

Gusum

Motala

Norrköping